Sloep - privé boottocht met schipper

 

 

ANDIAMO! ('We gaan!')

Met onze super de luxe sloep bieden wij onze gasten de mogelijkheid een privé boottocht te maken met Tanja of Roelof als schipper. Wat is er nu heerlijker dan op een mooie dag de omgeving van Kaag en Braassem in een ontspannen sfeer onder het genot van een drankje en een hapje vanaf het water te bewonderen?

De nieuwe sloep genaamd 'Andiamo' (Interboat 19) waarmee wij varen is luxe en biedt alle comfort. Bij mooi weer varen we open, maar als het te warm wordt, biedt de bimini (zonnekap) schaduw aan de passagiers. Vanaf het zwemplateau kun je een heerlijke duik in het water nemen en via het trapje weer aan boord komen. Bij veel wind of regen gaat de kap erover en zit je droog en uit de wind.

Behalve aan onze gasten is het ook mogelijk een privé-boottocht bij ons te boeken als je niet bij ons verblijft. Neem voor mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid contact met ons op! Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je echt niet lang of ver weg te gaan: Nederland is zo mooi en vooral vanaf het water!