Tarieven/beschikbaarheid/reserveren

Heb je interesse in een verblijf bij Woubrugge Logies, dan kun je eenvoudig door een aankomst- en vertrekdatum te selecteren, zien of de accommodatie beschikbaar is in de gewenste periode. Als de data aanklikbaar zijn verschijnt de prijs. Het tarief kan variëren, afhankelijk van de gekozen data en het aantal mensen waarvoor wordt geboekt. De reserveringsaanvraag is vrijblijvend. Kort na het invullen van de gegevens, ontvang je bericht of het huisje inderdaad beschikbaar is. Als je aangeeft te willen reserveren, zal er een optie van een dag worden gegeven. Als garantiestelling wordt gevraagd binnen 24 uur een aanbetaling van 50% van de reissom te doen. Hierna wordt de reservering definitief.

 

Op het reserveringsaanvraagformulier is ruimte voor vragen/opmerkingen. Wil je hier vermelden via welk kanaal je  bij ons wil reserveren of hoe je ons hebt gevonden (bijvoorbeeld: Bijzonderplekje.nl, RondomKaagenBraassem.nl, Groenehart.nl, Huisjes.net, Google, anders...). Als je ontbijt bij wil boeken dan kan dit  hier ook worden vermeld. 

 

 

Annuleringsvoorwaarden

  • Voor reserveringen die meer dan 60 dagen voor de aankomstdatum worden geannuleerd, wordt de  volledige aanbetaling  teruggestort. Er zijn geen annuleringskosten.
  • Voor reserveringen die binnen 60 tot 15 dagen voor de aankomstdatum worden geannuleerd, wordt de helft van de aanbetaling teruggestort. Dit betekent dat 25% van de reissom verschuldigd is.
  • Voor boekingen die binnen 15 dagen voor de aankomstdatum worden geannuleerd is 50% van de totale verblijfskosten verschuldigd. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd.
  • Bovenstaande annuleringsvoorwaarden gelden niet als door overheidsmaatregelen, die verband houden met Covid-19,  het niet mogelijk is om de boeking door te laten gaan. In dat geval ontvangt u een voucher (ter waarde van de aanbetaling) die u kunt gebruiken om een reservering te maken bij Woubrugge Logies op een andere datum dat de restricties niet meer gelden.