Tarieven/beschikbaarheid/reserveren

Heb je interesse in een verblijf bij Woubrugge Logies, dan kun je eenvoudig door een aankomst- en vertrekdatum te selecteren zien of de accommodatie beschikbaar is in de gewenste periode. Als de data aanklikbaar zijn verschijnt de prijs. Het tarief kan variëren, afhankelijk van de gekozen data en het aantal mensen waarvoor wordt geboekt. De reserveringsaanvraag is vrijblijvend. Kort na het invullen van de gegevens, ontvang je bericht of de accommodatie inderdaad beschikbaar is. Als je aangeeft te willen reserveren, zal er een optie van een dag worden gegeven. Als garantiestelling wordt gevraagd binnen 24 uur een aanbetaling van 50% van de reissom te doen. Hierna wordt de reservering definitief.

 

Op het reserveringsaanvraagformulier is ruimte voor vragen/opmerkingen. Hier kun je bijvoorbeeld aangeven of je ontbijt bij wil boeken of zeilles wil nemen.

 

 

Annuleringsvoorwaarden

  • Voor reserveringen die meer dan 60 dagen voor de aankomstdatum worden geannuleerd, wordt de  volledige aanbetaling  teruggestort. Er zijn geen annuleringskosten.
  • Voor reserveringen die binnen 60 tot 15 dagen voor de aankomstdatum worden geannuleerd, wordt de helft van de aanbetaling teruggestort. Dit betekent dat 25% van de reissom verschuldigd is.
  • Voor boekingen die binnen 15 dagen voor de aankomstdatum worden geannuleerd is 50% van de totale verblijfskosten verschuldigd. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd.